TSvH staat voor Tamarinda Susanna van Harskamp

roepnaam Marinda van Harskamp 

 

Trainer, coach en adviseur op het gebied van persoonlijke effectiviteitsontwikkeling voor financials in beweging!

 

De afgelopen 20 jaar heb ik vanuit diverse managementposities bij grote multinationals internationaal gewerkt met het optimaliseren van de controlling en accounting afdelingen én met het trainen en coachen van financials op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Hierdoor heb ik veel ervaring en kennis opgedaan met deze begeleiding en hiermee de medewerkers en dus de organisatie te laten groeien dankzij de digitale revolutie!

 

Ter ondersteuning van de financiële doelgroep, heb ik het boek geschreven over het Accounting Architecture Model. Dit model heb ik ontwikkeld op basis van mijn opgedane kennis en ervaring met het digitaliseren van de financiële datavoorzieningsprocessen.

 

Mijn dienstverlening is doelgericht en effectief vanwege de combinatie van internationale werkervaring, genoten opleidingen en verkregen inzichten. Hierdoor kan ik snel de financiële vraagstukken en de gevolgen voor de mensen, teams en organisatie begrijpen en doorgronden. Ik adviseer over mogelijke manieren om het vraagstuk aan te pakken en ik ondersteun de betrokken personen en teams. Hierdoor wordt de persoonlijke- en teamontwikkeling dieper verankerd, hetgeen de kans op succes en tevredenheid significant verhoogt.

  

Om u zo goed mogelijk en succesvol te begeleiden, werk ik altijd vanuit de 3-perspectieven methode:

  1. Professioneel; vanuit opgebouwde finance-, en digitalisering kennis en praktijkervaring;
  2. Bedrijfskundig; vanuit learning-on-the-job ervaring en kennis opgedaan tijdens opleidingen;
  3. Persoonlijk; vanuit de rol van trainer en coach op het gebied van leiderschap, team- en persoonlijke ontwikkeling.