TSvstaat voor Tamarinda Susanna van Harskamp

roepnaam Marinda van Harskamp 

 

Professionele en doelgerichte begeleiding voor middelgrote en grote ondernemingen om met vertrouwen de financiële processen duurzaam en succesvol te automatiseren!

 

Ter ondersteuning van de doelgroep, heb ik het boek geschreven over het Accounting Architecture Model. Dit model heb ik ontwikkeld op basis van mijn opgedane kennis en ervaring met het automatiseren van de financiële processen. Mijn dienstverlening is doelgericht en effectief vanwege de combinatie van internationale werkervaring, genoten opleidingen en verkregen inzichten in het finance en control vakgebied en het coaching- en trainers vak. Hierdoor kan ik als geen ander financiële vraagstukken begrijpen en doorgronden. Ik adviseer over mogelijke manieren om het vraagstuk aan te pakken en ik ondersteun de betrokken personen en teams tijdens het project of veranderingstraject met coaching en training. Hierdoor wordt de persoonlijke- en teamontwikkeling dieper verankerd, hetgeen de kans op succes en tevredenheid significant verhoogt.

  

Om u zo goed mogelijk en succesvol te begeleiden, werk ik altijd vanuit de 3-perspectieven methode:

  1. Professioneel; vanuit opgebouwde finance-, controlling- en automatisering kennis en praktijkervaring;
  2. Bedrijfskundig; vanuit geleerde theorie opgedaan tijdens opleidingen;
  3. Persoonlijk; vanuit praktijkervaring als spreker, trainer en coach op het gebied van leiderschap, team- en persoonlijke ontwikkeling