De afgelopen jaren is er veel vraag ontstaan naar goed opgeleide financials en professionals. Zeker nu de ontwikkelingen op het gebied van Digital Finance zoals het toepassen van robotisering, kunstmatige intelligentie en blockchain op grote schaal in de financiële systemen worden toegepast. In de praktijk blijkt echter dat de opleidingsmogelijkheden voor financials om hun persoonlijke vaardigheden te vergroten, tekort schiet. Om actief bij te dragen en gezamenlijk dit tekort te verhelpen, ontwikkelt en biedt TSvH aansprekende en doeltreffende trainingen en cursussen om de persoonlijke effectiviteit van de financial te verhogen, zodat daarmee de genoemde en disruptieve ontwikkelingen binnen Finance in goede banen wordt geleid.

 

De coaching, training en advisering van TSvH zijn opgebouwd vanuit een brede kennis en internationale ervaring met Finance, training, coaching, NLP, MBTI® persoonlijkheidstypes en systemisch werk en zijn speciaal ontworpen voorfinancials in beweging!

 

Kenmerken van TSvH zijn:

  • Altijd werken met sprekende voorbeelden uit dagelijkse praktijkdeelnemer:
  • De theorie uitleggen aan de hand van storytelling. Geen saaie teksten en monologen, maar levendige verhalen die tot de verbeelding spreken;
  • Het onzichtbare, zichtbaar maken;
  • Balans tussen praktijk en theorie;
  • Toepassing van het action learning principe; leren aan de hand van diverse praktijkgerichte opdrachten;
  • Werkend vanuit het outside-in principe; ontwikkelingen in de externe wereld als vertrekpunt voor de persoonlijke interne ontwikkeling;
  • De persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer staat altijd centraal.

Alle open inschrijving trainingen en coaching kunnen ook in-company worden georganiseerd. Tevens heeft TSvH internationale ervaring met het opzetten en faciliteren van in-company persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap modules als onderdeel van interne opleidingsprogramma’s voorfinancials.

 

Wanneer verandering en ontwikkeling nodig is, dan is het van doorslaggevend belang om de juiste mensen bij elkaar te brengen en oog te hebben voor de zaken die men op het eerste oog niet ziet; inzicht in het onzichtbare! TSvH werkt vanuit opgedane ervaring en inzichten en is de juiste partner waarmee u kunt sparren en u advies geeft over hoe de gewenste veranderingen aan te pakken en te realiseren.

 

TSvH is dé specialist in persoonlijke ontwikkeling voor financials en leidinggevende in Noord Nederland: Drenthe, Groningen, Friesland, en Overijssel!