logo tsvh

Scoren met Digital Finance bij PEC Zwolle

Stap in de tijdmachine van Hudifine. Haal de toekomst naar je toe op donderdag 12 december in het voetbalstadion van PEC ZWOLLE. Hier vindt de nationale aftrap plaats van het seminar Digital Finance.

Met Dirk Marcellis en Theo van Aken   |    4 PE punten  pe

In samenwerking met PEC Zwolle, Dagelyks Communicatie en Extendum

Wat is de toekomst van Finance? Hoe gaan accountants- en administratiekantoren hier vorm aan geven? Als leidinggevende heb je een visie nodig, een doel voor ogen. Je wilt een praktische aanpak ontwikkelen. Een frisse kijk op je eigen zaak. Een aantrekkelijk toekomstperspectief voor je medewerkers. Een duidelijk verhaal naar je klanten. Van een beroep dat op het punt zou staan te verdwijnen, ontdek je op deze dag nieuwe stippen aan de horizon. Zo groot als een voetbal. Wij leggen ze aan je voet, zodat je ermee kunt spelen. Om te scoren.

Inschrijven

SPREKERS

dirkmarcellis
Dirk Marcellis
Relatiebeheerder, PR- en Marketing-professional bij PEC Zwolle. Tijdens de rondleiding door het stadion vertelt hij over zijn clubcarrière en internationale loopbaan als centrumverdediger. Hij volgde naast het voetbal de HBO-opleiding Ondernemerschap & Management. Dirk spreekt over zijn eigen transformatie van sportman naar commercieel professional en legt verbanden met tactische aspecten van het voetbal.

marindavanharskamp
Marinda van Harskamp, MBA, ACC, QC

Zelfstandig digital finance adviseur bij TSVH Finance Consultancy & Coaching en initiatiefnemer van Hudifine. Zij werkte vele jaren op het internationale hoofdkantoor van IKEA. Bezit een brede theoretische kennis en praktijkervaring, o.a. leidinggeven aan de digitalisering van de financiële en accounting processen, business coaching en Shared Service Centra. Zij begeleidt organisaties in de digitale transformatie. Marinda is auteur van het boek Accounting Architecture Model en co-auteur van Digital Finance, leidinggeven aan de digitalisering van finance.

theovanaken
Theo van aken

Art-Director en copywriter bij Dagelyks Communicatie, reclamebureau voor corporate en marketing communicatie. Hij is geboeid door een samenleving in verandering. Burger en professional zijn genoodzaakt hun eigen positie te heroverwegen om aansluiting te vinden bij de digitale tijd. Zijn motto is: maak verbinding vanuit de logica van je eigen gevoel. Theo van Aken gebruikt praktische voorbeelden om de financial aan te moedigen een connectie met de nieuwe tijd te maken.

AGENDA

Blok 1 - De opstelling 
Wat gebeurt er in de wereld van finance? Welke rol speelt de digitalisering? Hoe zijn we hier terecht gekomen en wat staat ons te wachten?
Marinda van Harskamp
10:00 - 10:45 uur
 
Pauze - koffie/thee
10:45 - 11:00 uur
 
Blok 2 - Het spel is al bezig!
Digital finance biedt volop kansen voor de financial professional. Hoe bereidt je daar als leidinggevende je organisatie op voor? Hoe inspireer je je medewerkers om open te staan voor hun transformatie?
Marinda van Harskamp
11:00 - 12:00 uur
 
Pauze - lunch
12:00 - 13:00 uur

Blok 3 - PEC Zwolle rondleiding
We bezoeken het stadion MAC3-Park van PEC Zwolle onder leiding van voormalig profvoetballer en huidig commercieel manager Dirk Marcellis. Hij spreekt over zijn eigen transformatie en legt verbindingen met voetbal en digital finance.
Dirk Marcellis
13:00 - 13:45 uur

Blok 4 - De digitale transformatie door de ogen van een reclameman
Reclamemensen denken buiten de kaders. Om nieuwe verbindingen te leggen voor een volgende stap, die we logisch kunnen volgen.
Theo van Aken
13:45 - 14:30 uur

Pauze - koffie/thee
14:30 - 14:45 uur

Blok 5 - Het ondenkbare zichtbaar gemaakt
Een gezamenlijke inventarisatie van praktische vervolgstappen. Om mee te nemen naar de eigen dagelijkse praktijk.
Marinda van Harskamp en Theo van Aken
14:45 - 15:30 uur

Blok 6 - Evaluatie
Verslag van blok 5 en terugblik op de dag. Leerpunten en actiepunten.
Marinda van Harskamp en Theo van Aken
15:30 - 15.45 uur

Afsluiting en netwerken
15:45 - 16:00 uur

Inschrijven

logo footer 

TSvH Professional Coaching
Handelsnaam van TSvH B.V.
Zuiderdiep 238
9571 BN 2e Exloërmond
Telefoon: 085 - 06 09 390
Mobiel: 06 - 11 39 73 09
Email: info@tsvh.nl
Kamer van Koophandel: 75664844

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Professional Coaching voor groei, ontwikkeling en succes

Kennismaken