TSVH

Transformatie van finance én financials op weg naar Digital Finance.

KENNISMAKEN

Consultancy en coaching voor de optimalisatie van de financiële functie en de ontwikkeling van financials

Met betrouwbare en relevante financiële informatie de organisatie succesvol en professioneel begeleiden is hét doel van iedere CFO, financial en accountant. Vanwege de digitalisering van finance staat het bereiken van deze doelstelling onder druk. Met TSvH blijf je in control en werk je tegelijkertijd aan de hightech, toekomstgericht en veerkrachtige financiële functie op weg naar Digital Finance. 

Wat we doen

Wij geloven in de kracht van mensen en de unieke kansen en mogelijkheden die de digitalisering van finance voor iedereen in dit vakgebied biedt. Vanuit deze overtuiging en met onze passie voor accounting, begeleiden we bedrijven met het opbouwen van de hightech, toekomstgericht en veerkrachtige financiële functie op weg naar Digital Finance en de medewerkers om de digitalisering te omarmen en zichzelf verder te ontwikkelen. Naast het uitvoeren van interim management opdrachten, bieden we ook begeleiding bij de strategiebepaling, het opbouwen van de financiële afdeling, het optimaliseren van de financiële processen en het inspireren, motiveren en coachen van de medewerkers. 

aam boek d bewerkt

Human Digital Finance

De digitalisering van finance heeft een enorme impact op de werkgelegenheid binnen finance. Veel handmatig werk gaat verdwijnen en nieuw werk komt daarvoor in de plaats. Aanpassing aan deze nieuwe situatie en het trainen van weerbaarheid, inzicht en bewustzijn van persoonlijke vaardigheden en soft skills is daarbij van doorslaggevend belang. TSvH gelooft in de intrinsieke kracht en weerbaarheid van mensen en inspireert en coacht vanuit deze overtuiging financials om de ontwikkelingen in finance te omarmen en zichzelf verder te ontwikkelen en hun duurzame inzetbaarheid en employability te vergroten, Juist in tijden van digitalisering. Wij noemen dat Human Digital Finance.

De toegevoegde waarde van TSvH voor uw bedrijf

Onze consultancy, coaching en lezingen zijn persoonlijk, resultaatgericht en uitdagend. Doelen stellen, resultaat boeken en de doelen bereiken! Dat is waar we het voor doen en waarmee we onze opdrachten uitvoeren, want wij geloven in de kracht van mensen, Digital Finance en de kansen en mogelijkheden die het biedt!

Wil je ook in control blijven en tegelijkertijd werken aan de de hightech, toekomstgericht en veerkrachtige financiële functie op weg naar Digital Finance? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak Gelijk een Afspraak!

 

TSVH

Optimalisatie van de financiële functie en -processen

 

TSVH

Vergroten van het inzicht en bewustzijn van de eigen kracht, weerbaarheid en competenties!

 

TSVH

Praktische en toepasbare werkwijze voor het inrichten van de financiële organisatie

 

TSVH

Coaching van persoonlijke leiderschap en professionele vaardigheden!

 

Testimonials

TSVH

Marinda is een zeer enthousiaste, gepassioneerde en bovenal zeer kundige vrouw. Ze verstaat haar vak als geen ander en krijgt onwijs veel energie om dit te delen met anderen. Tijdens haar tijd bij IKEA heb ik voor het eerst met Marinda samengewerkt als externe financial service partner. Het genoemde enthousiasme was hetgeen mij direct opviel en zeer aanstekelijk werkte. Marinda is een mensenmens en dat is haar sleutel tot succes en heeft haar gebracht waar ze nu staat. In alle opzichten is zij een aanwinst voor elke onderneming of het nu gaat om trainingen of interim posities. 

Gert Oudhof - Medior Consultant Flux Partners​

TSVH

 

TSvH Finance Consultancy & Coaching

Tel: 06-11397309
info@tsvh.nl
2e Exloërmond, Drenthe
Kamer van Koophandel 27261473
BTW nummer: NL1353.03.941.B.02

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Passie voor de transformatie van finance én financials op weg naar Digital Finance.

kennismaken