logo tsvh

Bestemming onbekend

Anders werken in Finance

Wie zich bezighoudt met financiën wil graag duidelijkheid scheppen. Je houdt van orde, overzicht en structuur. Dat is je kerntaak. Het bijzondere feit doet zich nu voor dat veel van deze werkzaamheden geautomatiseerd zullen worden door middel van digitale technieken. Digital finance. De bestemming is onbekend. Achterblijven op het perron is echter geen optie. Hudifine neemt je mee.

Vertrouwen winnen in Digital Finance

Het begrip digital finance zoemt al enkele jaren rond en het geluid zwelt aan als een naderende trein.
Bij de één levert digital finance gevoelens van onrust op vanwege het veronderstelde verlies aan werk. Een ander ziet een toekomst vol mogelijkheden. Voor beide opvattingen is iets te zeggen. Digital Finance is een verzamelnaam voor technische ontwikkelingen zoals robotica, kunstmatige intelligentie, supercomputers, big data en blockchain, welke het vakgebied van de financial in een nieuw licht zetten. Hoe geef je leiding aan deze transformatie? Je wilt je medewerkers informeren en inspireren waardoor ze vertrouwen winnen.

Kennismaken
Zelf onze toekomst bepalen

Dankzij de digitalisering krijgen financials de beschikking over tijd. Nieuwe tijd. Daarin kunnen ze belangrijke taken verrichten. Er ontstaat een veelheid aan financiële gegevens en dat leidt tot nieuwe kennis. Kennis is macht. Financials-nieuwe-stijl kunnen richtinggevend zijn bij nieuwe ontwikkelingen. Daartoe zullen ze moeten samenwerken met collega’s van andere afdelingen. De nieuwe financials staan open voor verandering, zij begrijpen en doorgronden de organisatie, maken verbindingen, kunnen systeemdenken en beheersen data analytics. Ook communicatieve vaardigheden zijn van belang. Denk aan teamwork, conflicthantering, emotionele intelligentie en coaching. Ga je hierin mee, dan ligt er een zonnige toekomst voor je open.

Het eerste Nederlandse boek over Digital Finance.
Lees hier meer

fotoe boek persbericht
 

Veranderingen zijn (er) gewoon

We kunnen heel gewichtig doen over de toekomst. Een feit is dat die komt. Wij zullen er allemaal onze draai in vinden. We bewegen mee of corrigeren, we stellen vragen en plaatsen uitroeptekens. Het hoort bij de natuurlijke loop van ons leven. De meeste financials met een baan zijn geboren in het tijdperk van de gulden. Daarna kwam de euro en de chipcard, het contactloos betalen met je bankpas en nu maken we kennis met het afrekenen via de smartphone. Aan deze evolutie komt geen einde. Wat belangrijk is, is dat dit voor en door mensen gebeurt. We staan niet in dienst van robots, maar andersom. Dat is het kompas waarmee Hudifine de financiële toekomst ingaat en aansluiting zoekt om deze nieuwe tijd te omarmen.

Leidinggeven aan Digital Finance

Een verandering is pas kansrijk als mensen die een plaats kunnen geven in hun eigen wereld. Je medewerkers kunnen een idee op verschillende manieren aanvaarden, passend bij hun eigen beleving. Laat ze dus vooral zelf ontdekken hoe een verandering voor hen kans van slagen heeft.

De passie van Hudifine

Geld beweegt. Het komt binnen, verblijft hier een tijdje en gaat weer naar buiten. Zoals een trein op zijn traject. Je bent al jaren druk met de dienstregeling. Om treinen op elkaar te laten aansluiten en op tijd te laten vertrekken. Nu opeens hoeft dat niet meer. De treinen regelen het zelf wel. Wat nu? Want je bent en blijft gepassioneerd voor treinen. Je kunt je meer richten op de wensen van de passagiers. Hoe kun je hun reis tot een rijkere ervaring maken? Welke bestemmingen kun je aanvullend aanbieden? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Volg je eigen spoor in digital finance!

Maak Gelijk een Afspraak!

HUDIFINE | Human Digital Finance
 

 

TSVH

Human Digital Finance Lezingen

 

TSVH

Human Digital Finance Coaching

 

TSVH

Human Digital Finance Training

 

TSVH

Oog voor de menskant van Digital Finance

 

Testimonials

TSVH

Marinda is een zeer enthousiaste, gepassioneerde en bovenal zeer kundige vrouw. Ze verstaat haar vak als geen ander en krijgt onwijs veel energie om dit te delen met anderen. Tijdens haar tijd bij IKEA heb ik voor het eerst met Marinda samengewerkt als externe financial service partner. Het genoemde enthousiasme was hetgeen mij direct opviel en zeer aanstekelijk werkte. Marinda is een mensenmens en dat is haar sleutel tot succes en heeft haar gebracht waar ze nu staat. In alle opzichten is zij een aanwinst voor elke onderneming of het nu gaat om trainingen of interim posities. 

Gert Oudhof - Medior Consultant Flux Partners​

TSVH

 

Hudifine

HUDIFINE is een handelsnaam van TSvH B.V.

Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
Telefoon: 085 - 06 09 390
Email: info@hudifine.nl
Kamer van Koophandel: 75664844
BTW nummer: NL860356085B01

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Financieel kader heeft een nieuwe toekomst

Kennismaken