logo tsvh

Leidinggeven aan de digitalisering van finance

BESTEMMING ONBEKEND

Wie zich bezighoudt met financiën wil graag duidelijkheid scheppen. Je houdt van orde, overzicht en structuur. Dat is je kerntaak. Het bijzondere feit doet zich nu voor dat veel van deze werkzaamheden geautomatiseerd zullen worden door middel van digitale technieken. Digital finance. De bestemming is onbekend. Achterblijven op het perron is echter geen optie. TSvH | Hudifine neemt je mee.

Vertrouwen winnen in Digital Finance

Het begrip digital finance zoemt al enkele jaren rond en het geluid zwelt aan als een naderende trein. Bij de één levert digital finance gevoelens van onrust op vanwege het veronderstelde verlies aan werk. Een ander ziet een toekomst vol mogelijkheden. Voor beide opvattingen is iets te zeggen. Digital Finance is een verzamelnaam voor technische ontwikkelingen zoals robotica, kunstmatige intelligentie, supercomputers, big data en blockchain, welke het vakgebied van de financial in een nieuw licht zetten. Hoe geef je leiding aan deze transformatie? Je wilt je medewerkers informeren en inspireren waardoor ze vertrouwen winnen.

Zelf onze toekomst bepalen

Dankzij de digitalisering krijgen financials de beschikking over tijd. Nieuwe tijd. Daarin kunnen ze belangrijke taken verrichten. Er ontstaat een veelheid aan financiële gegevens en dat leidt tot nieuwe kennis. Kennis is macht. Financials-nieuwe-stijl kunnen richtinggevend zijn bij nieuwe ontwikkelingen. Daartoe zullen ze moeten samenwerken met collega’s van andere afdelingen. De nieuwe financials staan open voor verandering, zij begrijpen en doorgronden de organisatie, maken verbindingen, kunnen systeemdenken en beheersen data analytics. Ook communicatieve vaardigheden zijn van belang. Denk aan teamwork, conflicthantering, emotionele intelligentie en coaching. Ga je hierin mee, dan ligt er een zonnige toekomst voor je open.

Kennismaken

Het eerste Nederlandse boek over Digital Finance is een feit.
Lees hier meer over het boek

Digital Finance

IK HEB VEEL VRAGEN, WAAR MOET IK BEGINNEN

De sleutel tot een succesvolle transformatie is communicatie. Laten we met elkaar veel praten over technische ontwikkelingen zoals blockchain, artificial intelligence, cloud computing en wat er verder op ons af komt. Laten we vooral ook nadenken over mensen en hun behoeften. Wie of wat willen zij in de toekomst zijn? 

Welke competenties heb ik nodig in mijn kantoor? Dat hangt af van de aard van je bedrijf en de klanten die je hebt. Wat streef je na, welke rol zie je voor jezelf als onderneming? Kijk over je eigen grenzen heen en inventariseer de kwaliteiten van de mensen die je in huis hebt.

Aan welke koppelingen moet ik denken? Laten we eens stilstaan bij vergroenen. Hoe kan Finance bijdragen aan het vergroenen van een organisatie? Of een klantervaring plezieriger maken. Er zijn diverse manieren waarop Finance daaraan kan bijdragen. De kostprijs van een product reduceren, ook hier liggen kansen voor Finance.

DE PASSIE VAN TSVH | HUDIFINE

Geld beweegt. Het komt binnen, verblijft hier een tijdje en gaat weer naar buiten. Zoals een trein op zijn traject. Je bent al jaren druk met de dienstregeling. Om treinen op elkaar te laten aansluiten en op tijd te laten vertrekken. Nu opeens hoeft dat niet meer. De treinen regelen het zelf wel. Wat nu? Want je bent en blijft gepassioneerd voor treinen. Je kunt je meer richten op de wensen van de passagiers. Hoe kun je hun reis tot een rijkere ervaring maken? Welke bestemmingen kun je aanvullend aanbieden? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Volg je eigen spoor in digital finance!

Maak Gelijk een Afspraak!

HUDIFINE | Human Digital Finance

 

TSVH

Human Digital Finance Coaching

 

TSVH

Human Digital Finance Training

 

TSVH

Human Digital Finance Lezingen

 

TSVH

Oog voor de menskant van Digital Finance

 

Testimonials

TSVH

Marinda is een zeer enthousiaste, gepassioneerde en bovenal zeer kundige vrouw. Ze verstaat haar vak als geen ander en krijgt onwijs veel energie om dit te delen met anderen. Tijdens haar tijd bij IKEA heb ik voor het eerst met Marinda samengewerkt als externe financial service partner. Het genoemde enthousiasme was hetgeen mij direct opviel en zeer aanstekelijk werkte. Marinda is een mensenmens en dat is haar sleutel tot succes en heeft haar gebracht waar ze nu staat. In alle opzichten is zij een aanwinst voor elke onderneming of het nu gaat om trainingen of interim posities. 

Gert Oudhof - Medior Consultant Flux Partners​

TSVH

 

Hudifine

HUDIFINE is een handelsnaam van TSvH B.V.

Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
Telefoon: 085 - 06 09 390
Email: info@hudifine.nl
Kamer van Koophandel: 75664844
BTW nummer: NL860356085B01

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Financieel kader heeft een nieuwe toekomst

Kennismaken