logo tsvh

Professional
Coaching

KENNISMAKEN

Groei, ontwikkeling en succes

Wat houdt je tegen?

Zit het tegen en kom je maar niet verder? Zit je vast en lijkt het wel of je door iets wordt tegengewerkt? Begin je aan jezelf te twijfelen of je het wel kunt? Of loop je tegen jezelf aan en zie je niet hoe je verder kunt komen? 

Dan ben je bij TSvH Professional Coaching aan het juiste adres. Met onze coaching krijg je inzicht en ga je gericht aan de slag met het overwinnen van deze obstakels en belemmeringen. Hiermee creëer je weer beweging en maak je jouw weg vrij voor je groei, ontwikkeling en succes.

Kennismaken

Groei mindset

Groei mindset is het overwinnen van problemen, zien als leermogelijkheden en juist niet als situaties die je moet vermijden. Alleen wanneer je het overwinnen van je problemen, obstakels en belemmering aangrijpt om jezelf beter te leren kennen, dan bereik je succes. Problemen overwinnen, verder groeien en ontwikkelen en daarmee je doelstellingen behalen.

Coaching met impact

De Professional Coaching van TSvH en Marinda van Harskamp is gebaseerd op deze mindset en filosofie dat het overwinnen van obstakels en belemmeringen de grootste impact heeft op jouw groei en ontwikkeling. Marinda is daarmee voor jou de juiste coach, die met je samenwerkt om inzicht te krijgen in de obstakels en belemmeringen op je pad. Met dit inzicht kan je de problemen overwinnen en de reis van groei en ontwikkeling voortzetten. Het effect van onze professionele coaching ervaar je met meetbare resultaten op jouw groei en ontwikkeling.

Ga voor succes 

Werkwijze

Marinda is als coach gecertificeerd conform de standaarden en richtlijnen van de International Coach Federation (ICF) en biedt daarmee de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard. Marinda heeft veel internationale coachervaring en heeft zich gespecialiseerd in online coaching (coaching via de telefoon of Microsoft Teams). Met online coaching ben je effectiever, win je reistijd en ben je flexibel met de plaats en tijdstip van de coaching. De professionele coachingsessies hebben een grote impact, juist vanwege het gericht werken aan het overwinnen van de obstakels en problemen op je pad. Wat houdt je tegen? Dat is de vraag waar het om draait en waar we mee aan de slag gaan.

Opleiding in Professional Coaching

In samenwerking met CoachingSchool Amsterdam biedt TSvH ook opleiding en training in professioneel coachen. De deelnemers zijn veelal leidinggevenden en coaches die hun coachvaardigheden willen uitbreiden. Hiermee richten wij ons zowel op beginnende coaches als op coaches die echt ‘masterful’ willen worden. Daarnaast biedt Marinda ook Mentor Coaching voor coaches die zich willen voorbereiden op de certificering tot Associate Certified Coach (ACC) bij de International Coach Federation (ICF).

Aan de slag

Wil jij ook weer beweging? Obstakels en belemmeringen overwinnen en verder groeien en ontwikkelen in je rol van professional, leidinggevende of coach? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Maak Gelijk een Afspraak!

 

icf          acc          mbti          mbti

 

 

TSVH

Professional Coaching

 

TSVH

Training in coaching

 

TSVH

Hudifine | Anders werken in Finance

 

TSVH

Lezingen

 

Testimonials

TSVH

Marinda is a fantastic coach and person! I have heard her coach at several occations, using the big tool-box she has in a very effective way. She is a warm and creative coach and has an unique ability to be supportive and challenging at the same time. Marinda is very flexible in her coaching and follows the personalities and needs of the clients.

Anja Lindberg - Coach- and Leadershiptrainer, CBT Therapist, CEO Coachutbildning Sverige AB

TSVH

 

logo footer 

TSvH Professional Coaching
Handelsnaam van TSvH B.V.
Zuiderdiep 238
9571 BN 2e Exloërmond
Telefoon: 085 - 06 09 390
Mobiel: 06 - 11 39 73 09
Email: info@tsvh.nl
Kamer van Koophandel: 75664844

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Professional Coaching voor groei, ontwikkeling en succes

Kennismaken