TSVH

Lezingen en Masterclasses

Over veranderingen....

Digital Finance is de verzamelnaam voor onder andere Robotica, Robotic Accounting, Kunstmatige intelligentie, Supercomputers, Big Data en Blockchain en is de disruptieve ontwikkeling voor de manier van werken binnen het financiële vakgebied. De kern en het vaktechnische aspect blijft hetzelfde (het wat van Finance) maar alle handmatige- en repetitieve transactionele werkzaamheden worden in de komende jaren massaal door de ontwikkelingen van Digital Finance overgenomen (het hoe van Finance). Hierdoor verdwijnt er veel werkgelegenheid en ontstaat er een overschot aan medewerkers die getraind en opgeleid is voor werkzaamheden die niet meer bestaan. 

Aan de andere kant zorgt Digital Finance ook voor een kwalitatieve sprong vooruit. Omdat Digital Finance de transactionele werkzaamheden overneemt, ontstaat er veel ruimte voor hoger gekwalificeerd werk. Hierdoor komt er een toename in de vraag naar professionals met onder andere analyserende, contolerende, procesmanagement, technologische en strategische vaardigheden en een gedegen set van persoonlijke vaardigheden, zoals onder andere transformatieleiderschap, effectieve communicatietechnieken, conflicthantering, emotionele intelligentie, team- en agile coaching (de bekende soft skills). 

Maak Gelijk een Afspraak!

...en de invloed die je hebt op hoe je ermee omgaat

De lezingen en masterclasses van TSvH zijn gebaseerd op ons geloof in de intrinsieke kracht en weerbaarheid van mensen en onze visie om jezelf altijd uit te dagen en te blijven leren en ontwikkelen. Zorgen dat je zelfstandig bent en altijd je eigen keuzes kunt maken en dat je geen invloed het op de verandering zelf, maar juist wel op hoe je met veranderingen omgaat. 

Actie -> reactie -> interactie

Organiseer je een evenement of bijeenkomst en ben je op zoek naar een spreker die het begrip en inzicht van Digital Finance, persoonlijke ontwikkeling van financieel professionals en leidinggeven aan de digitalisering van Finance vanuit een verrassend perspectief benadert en hier op een inspirerende en boeiende manier over vertelt? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

TSVH

Marinda van Harskamp heeft bij InnovestIT Group de workshop Where IT meets Accounting voor financials en non-financials gegeven. InnovestIT Group is het moederbedrijf van ICreative, Easy Systems, Coforce en Diesis. Deze vier bedrijven houden zich allen bezig met financiële bedrijfssoftware en hebben een groot aantal technische mensen in dienst. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze technische collega’s, naast technische kennis ook meer kennis van accounting krijgen is voor deze workshop gekozen. In deze workshop is in een praktische en toepasbare uitleg het geheel van accounting voorbij gekomen. Marinda deed dit op een enthousiaste en inspireerde manier.

Vincent Wouters – Directeur ICreative

TSVH

TSvH Finance Consultancy & Coaching

Telefoon: 0599-851044
Email: info@tsvh.nl
Kamer van Koophandel: 27261473
BTW nummer: NL1353.03.941.B.02

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Maak ook persoonlijke succesverhalen van Digital Finance

Kennismaken