tsvh blauw

Het Accounting Architecture Model

Hét model voor een praktische en toepasbare aanpak voor het opbouwen van de hightech, toekomstgericht en veerkrachtige financiële functie. Een aanrader voor iedere financial.

Accounting Architecture Model

Op basis van alle ontwikkelingen met betrekking tot de automatisering en digitalisering van Finance is het Accounting Architecture Model ontwikkeld. Het Accounting Architecture Model is een praktische en toepasbaar model om de financiële processen en de onderliggende systemen in te richten vanuit een integrale  en bedrijfskundige ontwerpaanpak. Het doel van het Accounting Architecture Model is het opzetten van een effectief en kwalitatief hoogwaardige financiële functie. Het model geeft een structuur om zowel de “AS-IS situatie” van finance en accounting in kaart te brengen en ook de “TO-BE situatie” te definiëren.

Het Accounting Architecture Model is opgebouwd uit 7 verschillende onderdelen:

  1. organisatie en cultuur
  2. ambitie en strategie
  3. structuur
  4. processen
  5. systemen
  6. uitvoerin
  7. mensen

Hudifine geeft diverse lezingen en workshops over het Accounting Architecture Model en aspecten die komen kijken bij het goed inrichten van de financiële functie als fundament van Digital Finance.

Dit boek bestellen

Testimonials

TSVH

Kortom, het boek Accounting Architecture Model is een interessante, praktische studie, die aan te bevelen is voor eenieder die hetzij in opleiding, hetzij in de praktijk betrokken is bij ontwerpvraagstukken in verband met Accounting. 

Citaat uit het voorwoord geschreven door Prof. Dr. Piet Ribbers– Emeritus Hoogleraar Bestuurlijke Informatiekunde

TSVH

Documenten

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap