tsvh blauw

Blogs en artikelen

Gepubliceerd op: LinkedIn

WAUW!!! Dat is mijn gevoel als ik terugkijk op 12,5 fantastische jaren bij IKEA. Het is een waanzinnige reis geweest, zowel persoonlijk als professional. Er is veel gebeurd sinds het moment dat ik in 2005 bij IKEA ben gaan werken. Ik heb over de wereld gereisd, mensen ontmoet, mee gewerkt en vrienden mee geworden op bijna alle continenten. In al die jaren heb ik deel mogen uitmaken van een bedrijf en organisatie die qua omzet gegroeid is van EUR 15 miljard in 2005 naar de ruim EUR 34 miljard in afgelopen jaar. Een geweldige ervaring en reis die ik voor altijd koester en met mee meeneem. Ik kan er een boek over schrijven!

Maar zoals altijd is er een goed tijd voor komen en een juiste tijd om te vertrekken. Nu is de juiste tijd voor mij aangekomen om te vertrekken en verder te gaan. Ik verlaat IKEA vanaf 1 januari 2018! Werken voor het succesvolle IKEA is een droom die waarheid is geworden en nu ga ik verder om andere dromen te realiseren. Ik sluit het IKEA hoofdstuk om het volgende nieuwe hoofdstuk te openen. Ik ga vanuit van eigen bedrijf TSvH, mijn ervaringen en kennis delen, jou en andere coachen, trainen en inspireren om jezelf te ontwikkelen in die richting waarin jij je wilt ontwikkelen. Alles met de ambitie om onze dromen waarheid te maken. Mijn volgende dromen zijn leuke dingen doen, genieten van wat er op mijn pad komt en boekhouden weer leuk maken!

 

Ik kijk al uit naar het volgende hoofdstuk van mijn boek en naar alle nieuwe avonturen en ervaringen die ook weer mooie herinneringen gaan worden. En ben jij geïnteresseerd in mijn verhaal, wil je een goede coach, mentor en/of trainer, of heb je interesse om mijn nieuwe boek uit te geven, bel me dan op +31 6 11 39 73 09, stuur me een email via marinda@tsvh.nl of bezoek mijn website www.tsvh.nl Tot snel!

BLOGS

BLOGS

mbti

mbti

Spark to ignite movement

Documenten

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap