tsvh blauw
hudifine logo zonder ondertekst cropped

Hudifine is een handelsnaam van TSvH B.V. en staat voor
Human Digital Finance

Hudifine begeleidt organisaties bij de financiële transformatie en Digital Finance. Hudifine doet dit op organisatie- en medewerkersniveau, in teamverband en ook met CFO’s en managementteams. Hierbij ontdekken mensen hun aanvullende kwaliteiten en leren die toe te passen. Hudifine ondersteunt bij de organisatieverandering waarbij Finance een nieuwe, strategische positie inneemt in de digitale wereld. Inspireren, coachen, opleiden en begeleiden, daaruit bestaat de dienstverlening van Hudifine.

Een verandering is pas kansrijk als mensen die een plaats kunnen geven in hun eigen wereld
Brochure Hudifine -

Hudifine gelooft in de kracht van mensen!

Vanuit deze overtuiging inspireert Hudifine mensen en laat ze ervaren dat de ontwikkelingen van Finance in de digitale wereld enorme kansen bieden voor iedereen in dit vakgebied. Hudifine begeleidt financieel (transformatie) leiders en organisaties om Digital Finance te realiseren en mensen om deze ontwikkelingen te omarmen en zichzelf verder te ontwikkelen. Hudifine is yin-yang, van én-én. Hudifine is enerzijds van de inhoudelijke harde kant: ze heeft een duidelijke visie op de ontwikkelingen in Digital Finance en een veelzijdige achtergrond in het financiële vakgebied. Anderzijds is Hudifine ook van de relationele zachte kant: ze wil mensen inspireren en meekrijgen.

Kom verder

Boeken van Marinda van Harskamp

fotoe boek persbericht aam boek d bewerkt

Digital Finance

Marinda van Harskamp is initiatiefnemer van Hudifine en schrijft regelmatig over de ontwikkelingen op het gebied van Digital Finance. Inmiddels heeft ze 2 boeken geschreven: Accounting Architecture Model en Digital Finance – Leidinggeven aan de digitalisering van Finance. Haar blogs worden op bekende en populaire website gepubliceerd, zoals FM.nl, controlling.nl en cmweb.nl

Bij NIVE Opleidingen is Marinda kerndocument van de HOFAM opleiding voor het vak Technologische Ontwikkelingen. In samenwerking met NIVE Opleidingen, heeft Marinda ook de nieuwe opleiding “Sturing geven aan de digitale transformatie vanuit Finance” ontwikkeld. Marinda is kerndocent van deze opleiding die vanaf het najaar 2020 start. Meer informatie over de opleiding vind je bij Nive Opleidingen.

Maak Gelijk een Afspraak!

Kom verder

Op zoek naar professionele en ervaren begeleiding en coaching om Digital Finance en de financiële transformatie succesvol en duurzaam te realiseren? Neem dan contact op.

marindavanharskamp

TSVH

Digital Finance

TSVH

Leidinggeven aan de digitalisering

TSVH

Coaching en mentoring

TSVH

Lezingen

TSVH

In mijn hoedanigheid als Business Director Nordics voor een financiële dienstverlener heb ik jaren naar volle tevredenheid samengewerkt met Marinda. We hebben voor IKEA samen een groot wereldwijd project opgezet. Gedurende het voortraject en gedurende de samenwerking heb ik haar leren kennen als een zeer deskundige en betrouwbare partner die de verwachtingen duidelijk weet te managen. Ze spreekt heldere, klare taal en komt haar beloftes na. Ook heb ik tijdens gezamenlijk georganiseerde round-table sessies kunnen zien dat ze een begenadigd spreker is die haar publiek weet te inspireren.

Bart Schreuder – Business Director Nordics Transparent

TSVH

tsvh wit 

TSvH B.V.
Hudifine is handelsnaam van TSvH B.V.
Dokter van Deenweg 208
8025 BK Zwolle
Telefoon: 085 - 06 09 390
Mobiel: 06 - 11 39 73 09
Email: info@tsvh.nl
Kamer van Koophandel: 75664844

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Kom verder en
ontdek jouw
potentieel,
kracht en energie

Contact opnemen