TSVH

Strategiebepaling

De stip op de horizon zetten

Finance is er gewoon altijd. Iedere onderneming heeft een financiële afdeling, intern of extern. De positie en imago van de financiële afdeling verschilt per onderneming. Bij de ene organistie speel finance een kleine rol en bij de andere organisatie speelt het een grote rol. Ieder financiële afdeling is anders; het beschikbaar komen van de financiële cijfers verschilt, de bezetting verschilt, de processen, de systemen.....

Finance is overal en toch is het overal anders. 

Wat voor financiële afdeling wil je leiden? Wat zijn de waarden van de afdeling en waar staan jullie voor? Wat is eigenlijk de missie van je afdeling en in hoeverre herkent de rest van de organisatie jullie identiteit en waarden?

Een goede strategie is de basis voor iedere afdeling en organisatie en dus ook voor finance. Om duidelijk te maken aan anderen wat de postitie en toegevoegede waarde van je afdeling is het goed om dit zelf ook te weten; te bepalen. 

Aan de hand van de strategieworkshop gaan we aan de slag om de strategie voor je afdeling helder te krijgen. Hierbij werken vanuit de missie, identiteit, waarden, overtuigingen, vaardigheden, gedrag, omgeving en doelstellingen van de afdeling. 

TSvH Finance Consultancy & Coaching

Tel: 06-11397309
info@tsvh.nl
2e Exloërmond, Drenthe
Kamer van Koophandel 27261473
BTW nummer: NL1353.03.941.B.02

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Passie voor de transformatie van finance én financials op weg naar Digital Finance.

kennismaken