logo tsvh

Op weg naar Digital Finance

Digital Finance: strategiebepaling, organisatieontwikkeling, procesoptimalisatie- en digitalisering

Elke dag werk je samen met je team aan het succesvol opleveren van betrouwbare en relevante financiële cijfers. Financiële cijfers waarmee je het management ondersteunt bestuursbeslissingen te nemen die de organisatie succesvol laat groeien en ontwikkelen. Als CFO, leider en manager van Finance sta je midden in de organisatie en ben je direct betrokken bij het succes van de organisatie.

Een goed en effectief samenwerkend team, optimale en digitale financiële processen met goed functionerende systemen zijn daarbij de basis voor het succes van de organisatie, jouw afdeling en van jou als Finance leider.

erim Finance coaching

Maar waar wil je naartoe en wat kan je met Digital Finance? Hoe pak je de digitale transformatie aan? Wat is het effect ervan op je mensen, de processen en de systemen? Hoe motiveer je de mensen, terwijl je ook weet dat Digital Finance vroeg of laat ook een grote rol op jouw afdeling gaat spelen? Allemaal vragen die je slapeloze nachten kunnen bezorgen. Wij helpen je op weg én we ondersteunen jou en je organisatie tijdens de reis!

Iedere reis begint met de eerste stap....

...en ieder resultaat en ontwikkeling begint met het opstellen van de strategie en de doelstellingen. Waar wil je met je afdeling naartoe? Wat wil je bereiken, hoe en wanneer? Hoe wil je dat de organisatie jou, je mensen en jullie resultaten herinneren?

Maak Gelijk een Afspraak!

Zijn de processen robuust en standaard genoeg voor de automatisering en digitalisering Haal je het rendement uit de automatisering-investering en hoe doen andere bedrijven dat? Wat is nodig om stappen te maken en de automatisering en digitalisering te realiseren? 

Welke mensen heb je nodig? Hoe ziet de nieuwe afdeling eruit en wat valt allemaal onder de verantwoordelijkheid van finance? Is er eigenlijk wel een hiërarchie nodig om mensen met elkaar te laten samenwerken en hoe ziet dat er dan uit? En hoe krijg je de mensen in beweging en inspireer je ze om hun ontwikkeling in eigen hand te laten nemen?

Financial consultancy

Hudifine neemt je mee en biedt de benodigde ondersteuning bij de digitale transformatie. Vanuit de praktijk, vanuit eigen ervaringen, vanuit passie voor het vak en vanuit het geloof in de kracht en weerbaarheid van de mensen.

Naar buiten om naar binnen te kijken

Juist omdat jij er midden inzit, iedere dag met je team samenwerkt, de mensen, processen, systemen en omgeving van binnenuit kent, levert het samenwerken met Hudifine je veel nieuwe en verrassende inzichten op wanneer je zo nu en dan afstand neemt en vanaf buiten naar binnen kijkt.

Wij laten je met een frisse blik naar je organisatie kijken, inspireert je én daagt je uit om verder te gaan, op weg naar Digital Finance. Gewoon omdat de wereld nou eenmaal verder gaat en er iedere dag een nieuwe mogelijkheid is om mee te gaan.

Maak een Afspraak

TSVH

Strategie bepalen

TSVH

Processen optimaliseren

TSVH

Organisatie opbouwen

TSVH

Op weg naar Digital Finance

Testimonials

TSVH

Marinda van Harskamp is very professional in finance and business management and has deep knowledge of multi-national company’s operation worldwide. She has unlimited capability to learning business process and can always contribute great ideas to improve the efficiency and effectiveness. Her intuition, independent insights, simple and sharp elaboration always inspire people to achieve more and better results. At the same time, Maranda has unimaginable passion in supporting and developing other people’s competence and capabilities. I personally has been moved and encouraged by Marinda, and believe all her colleagues and customers could enjoy working together with her.

Sarah Su - Managing Director IKEA (China) Investment Co., Ltd

TSVH

 

Hudifine

HUDIFINE is een handelsnaam van TSvH B.V.

Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
Telefoon: 085 - 06 09 390
Email: info@hudifine.nl
Kamer van Koophandel: 75664844
BTW nummer: NL860356085B01

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Financieel kader heeft een nieuwe toekomst

Kennismaken