TSVH

Op weg naar Digital Finance

Consultancy en interim management voor het opbouwen van de hightech, toekomstgericht en veerkrachtige financiële functie.

Elke dag werk je samen met je team aan het succesvol opleveren van betrouwbare en relevante financiële cijfers. Financiële cijfers waarmee je het management ondersteunt bestuursbeslissingen te nemen die de organisatie succesvol laat groeien en ontwikkelen. Als leider en manager van Finance sta je midden in de organisatie en ben je direct betrokken bij het succes van de organisatie. Een goed en effectief samenwerkend team, optimale processen en goed functionerende systemen zijn daarbij de basis voor het succes van de je afdeling en voor jou als persoon.

Maar waar wil je naartoe en wat kan je met Digital Finance? Wat is het effect ervan op je mensen, de processen en de systemen? Hoe motiveer je de mensen, terwijl je ook weet dat Digital Finance vroeg of laat ook een grote rol op jouw afdeling gaat spelen?

Iedere reis begint met de eerste stap....

...en ieder resultaat en ontwikkeling begint met het opstellen van de strategie en de doelen. Waar wil je met je afdeling naartoe? Wat wil je bereiken, hoe en wanneer? Hoe wil je dat mensen jou, je mensen en jullie resultaten herinneren? 

Zijn de processen robuust en standaard genoeg voor het automatiseren? Haal je het rendement uit de automatisering-investering en hoe doen andere bedrijven dat? Wat is nodig om stappen te maken en de automatisering en digitalisering te realiseren? 

Welke mensen heb je nodig? Hoe ziet de nieuwe afdeling eruit en wat valt allemaal onder de verantwoordelijkheid van finance? Is er eigenlijk wel een hiërarchie nodig om mensen met elkaar te laten samenwerken en hoe ziet dat er dan uit? En hoe krijg je de mensen in beweging en inspireer je ze om hun ontwikkeling in eigen hand te laten nemen?

TSvH biedt je de benodigde ondersteuning, Vanuit de praktijk, vanuit eigen ervaringen, vanuit passie voor het vak en vanuit het geloof in de kracht en weerbaarheid van de mensen.

Naar buiten om naar binnen te kijken

Juist omdat jij er midden inzit, iedere dag met je team samenwerkt, de mensen, processen, systemen en omgeving van binnenuit kent. levert het je nieuwe en verrassende inzichten op wanneer je zo nu en dan afstand neemt en vanaf buiten naar binnen kijkt. TSvH laat je met een frisse blik naar je organisatie kijken, inspireert je én daagt je uit om verder te gaan, op weg naar Digital Finance. Gewoon omdat de wereld nou eenmaal verder gaat en er iedere dag een nieuwe mogelijkheid is om mee te gaan.

TSVH

Strategie bepalen

TSVH

Processen optimaliseren

TSVH

Organisatie opbouwen

TSVH

Op weg naar Digital Finance

Testimonials

TSVH

Marinda van Harskamp is very professional in finance and business management and has deep knowledge of multi-national company’s operation worldwide. She has unlimited capability to learning business process and can always contribute great ideas to improve the efficiency and effectiveness. Her intuition, independent insights, simple and sharp elaboration always inspire people to achieve more and better results. At the same time, Maranda has unimaginable passion in supporting and developing other people’s competence and capabilities. I personally has been moved and encouraged by Marinda, and believe all her colleagues and customers could enjoy working together with her.

Sarah Su - Managing Director IKEA (China) Investment Co., Ltd

TSVH

 

TSvH Finance Consultancy & Coaching

Tel: 06-11397309
info@tsvh.nl
2e Exloërmond, Drenthe
Kamer van Koophandel 27261473
BTW nummer: NL1353.03.941.B.02

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Passie voor de transformatie van finance én financials op weg naar Digital Finance.

kennismaken