tsvh blauw

Professional en Mentor Coaching

Wat is coaching?

De International Coaching Federation (ICF) definieert coaching als partnering with clients in a thought-provoking and creative process that inspires them to maximize their personal and professional potential.

Het begrip partnering van deze definitie is essentieel. De Professional Coach Practitioner is geen expert die beter weet hoe het moet of wat goed is. De cliënt is de expert met betrekking tot zichzelf. De coach is een denkpartner die een doelgericht proces met een kop en een staart faciliteert, waardoor de cliënt eigen krachtbronnen aanboort, nieuwe perspectieven ontdekt, antwoorden en oplossingen vindt, en zo zijn/haar potentieel ontplooit.

Bij coaching draait daarbij allemaal om bewustwording en het nemen van de verantwoordelijkheid voor je eigen groei en ontwikkeling. De taak van de Professional Coach Practitioner is om de juiste en rake vragen te stellen en waarnemingen als een spiegel terug te geven. Het stellen van de juiste en rake vragen, nodigt uit tot reflectie en het bereiken van een hoger bewustzijnsniveau. Hiermee krijg je het benodigde inzicht om de obstakels en belemmeringen te overwinnen op je pad richting groei, ontwikkeling, succes en geluk.

Het ultieme doel van coaching is een bijdrage leveren aan de positieve verandering in het leven van mensen, organisaties en de samenleving.
International Coaching Federation  

Maak Gelijk een Afspraak!

brainstorming collaboration colleagues

De gouden standaard van coaching

Marinda van Harskamp is een ICF gecertificeerd Professional Coach Practitioner en is geregistreerd in het coach register van ICF. ICF staat voor International Coaching Federation en is de toonaangevende wereldwijde beroepsorganisatie. ICF bevordert het vak van coach, zodat coaching een bijdrage levert aan positieve verandering in het leven van mensen, organisaties en de samenleving. ICF gecertificeerde coaches zijn toonaangevend in hun streven naar de hoogste kwaliteit in professionele coaching. Zij voldoen aan strenge opleidings- en praktijkeisen om zo de kwaliteit van hun coaching te waarborgen. Bovendien is hun coaching objectief getoetst. Kortom: ICF staat voor de gouden standaard van coaching. 

Contact opnemen

Mentor Coaching

Marinda is ook actief en geregistreerd als ICF Mentor Coach. Mentor Coaching biedt coaches professionele hulp bij het bereiken en demonstreren van de niveaus van coaching competentie en -vaardigheid die vereist zijn door het gewenste diplomaniveau. Mentor Coaching bestaat uit coaching en feedback in een samenwerkend, waarderend en dialooggesprek op basis van een geobserveerde of opgenomen coachingsessie. Het doel is om hiermee het coachingsvermogen van de coach te vergroten, in overeenstemming met de ICF-kerncompetenties.

Ja, ik zoek een Mentor Coach

 

ACC ICF Coach

ICF

MBTI Stap I 

MBTI Stap II

Testimonials

TSVH

Marinda was mijn coach in mijn rol als Business Navigator in de IKEA-winkel waar ik werkte. Voordat we begonnen samen te werken, had ik nooit gedacht dat coaching iets voor mij zou toevoegen. Maar Marinda heeft me, vrij snel eigenlijk, de kracht getoond om mezelf de juiste vragen te stellen en meer bewust te zijn van mijn eigen sterke punten en hoe ik ze bewust vaker kan gebruiken. De coachingssessies met Marinda hebben me nuttige inzichten en hulpmiddelen gegeven voor zowel mijn beroep als privé-leven.

Bas van Doremalen - Financial Controller 

TSVH

 

tsvh wit 

TSvH B.V.
Hudifine is handelsnaam van TSvH B.V.
Dokter van Deenweg 208
8025 BK Zwolle
Telefoon: 085 - 06 09 390
Mobiel: 06 - 11 39 73 09
Email: info@tsvh.nl
Kamer van Koophandel: 75664844

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Kom verder en
ontdek jouw
potentieel,
kracht en energie

Contact opnemen