logo tsvh

Professional en Mentor Coaching

Wat is coaching?

Coaching is erop gericht om je volledige potentieel, kracht en talent te gebruiken en daarmee je doelstellingen te behalen en succes te boeken.

Bij coaching draait daarbij allemaal om bewustwording en het nemen van de verantwoordelijkheid voor je eigen groei en ontwikkeling. De taak van de coach is om de juiste en rake vragen te stellen en waarnemingen als een spiegel terug te geven. Het stellen van de juiste en rake vragen, nodigt uit tot reflectie en het bereiken van een hoger bewustzijnsniveau. Hiermee krijg je het benodigde inzicht om de obstakels en belemmeringen te overwinnen op je pad richting groei, ontwikkeling en succes.

Het ultieme doel van coaching is een bijdrage leveren aan de positieve verandering in het leven van mensen, organisaties en de samenleving.
International Coach Federation  

Maak Gelijk een Afspraak!

brainstorming collaboration colleagues

De gouden standaard van coaching

Marinda van Harskamp is een ICF gecertificeerd professional coach en is geregistreerd in het coach register van ICF. ICF staat voor International Coach Federation en is de toonaangevende wereldwijde beroepsorganisatie. ICF bevordert het vak van coach, zodat coaching een bijdrage levert aan positieve verandering in het leven van mensen, organisaties en de samenleving. ICF gecertificeerde coaches zijn toonaangevend in hun streven naar de hoogste kwaliteit in professionele coaching. Zij voldoen aan strenge opleidings- en praktijkeisen om zo de kwaliteit van hun coaching te waarborgen. Bovendien is hun coaching objectief getoetst. Kortom: ICF staat voor de gouden standaard van coaching. 

Contact opnemen

Mentor Coaching

Marinda is ook actief en geregistreerd als ICF Mentor Coach. Mentor Coaching biedt coaches professionele hulp bij het bereiken en demonstreren van de niveaus van coaching competentie en -vaardigheid die vereist zijn door het gewenste diplomaniveau. Mentor Coaching bestaat uit coaching en feedback in een samenwerkend, waarderend en dialooggesprek op basis van een geobserveerde of opgenomen coachingsessie. Het doel is om hiermee het coachingsvermogen van de coach te vergroten, in overeenstemming met de ICF-kerncompetenties.

Ja, ik zoek een Mentor Coach

 

ACC ICF Coach

ICF

MBTI Stap I 

MBTI Stap II

Testimonials

TSVH

Marinda was mijn coach in mijn rol als Business Navigator in de IKEA-winkel waar ik werkte. Voordat we begonnen samen te werken, had ik nooit gedacht dat coaching iets voor mij zou toevoegen. Maar Marinda heeft me, vrij snel eigenlijk, de kracht getoond om mezelf de juiste vragen te stellen en meer bewust te zijn van mijn eigen sterke punten en hoe ik ze bewust vaker kan gebruiken. De coachingssessies met Marinda hebben me nuttige inzichten en hulpmiddelen gegeven voor zowel mijn beroep als privé-leven.

Bas van Doremalen - Financial Controller 

TSVH

 

logo footer 

TSvH Professional Coaching
Handelsnaam van TSvH B.V.
Zuiderdiep 238
9571 BN 2e Exloërmond
Telefoon: 085 - 06 09 390
Mobiel: 06 - 11 39 73 09
Email: info@tsvh.nl
Kamer van Koophandel: 75664844

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Professional Coaching voor groei, ontwikkeling en succes

Kennismaken