TSVH

Training Coachend leiderschap

leiderschapstraining voor managers

Ontwikkel leiderschap om het potentieel van de medewerkers te ontplooien. 

Aan de hand van een 2-daagse incompany training coachend leidinggeven leren de deelnemers de basisprincipes van coaching, oefenen ze met vaardigheden van coachend leiderschap, krijgen ze inzicht wanneer het geschikt is om deze vorm van leiderschap in te zetten en hoe ze effectief medewerkers motiveren en inspireren.

De training coachend leidinggeven levert deelnemers het volgende op:

Wat is coachend leiderschap? - De definitie

'Coachend leiderschap is erop gericht om medewerkers hun volledige potentieel, kracht en talent te laten gebruiken om te groeien en proactief betere resultaten te bereiken en daarmee direct bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen.'

Coachend leiderschap is gebaseerd op de overtuiging dat medewerkers verantwoordelijkheid willen nemen en de drive hebben om hun eigen ontwikkelingskansen te ontdekken en eigen te maken, in plaats van te worden onderwezen, verteld of een oplossing te krijgen. Deze vorm van leiderschap vereist een andere aanpak en rol van de leidinggevende. 

masterclass Coachend leiderschap

Onderwerpen die tijdens de masterclass Coachende leiderschap  aan bod komen, zijn:

Kosten van de training

De kosten van de training coachend leiderschap bedragen EUR 795,00 (exclusief BTW) per deelnemer. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden door op onderstaande knop te drukken en het formulier in te vullen.

Contact opnemen

 

ACC ICF Coach

ICF

MBTI Stap I

MBTI Stap II

Testimonials

TSVH

Marinda is een fantastische coach en persoon! Ik heb haar op verschillende momenten horen coachen, waarbij ze op een zeer effectieve manier gebruik maakt van de grote gereedschapskist die ze heeft. Ze is een warme en creatieve coach en heeft een uniek vermogen om tegelijkertijd ondersteunend en uitdagend te zijn. Marinda is zeer flexibel in haar coaching en volgt de persoonlijkheden en behoeften van de klanten.

Anja Lindberg - Coach- and Leadershiptrainer, CBT Therapist, CEO Coachutbildning Sverige AB

TSVH

TSvH Finance Consultancy & Coaching

Tel: 06-11397309
info@tsvh.nl
2e Exloërmond, Drenthe
Kamer van Koophandel 27261473
BTW nummer: NL1353.03.941.B.02

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Passie voor de transformatie van finance én financials op weg naar Digital Finance.

kennismaken