logo tsvh

Training Coachend leiderschap

Coachend leiderschap voor professionals

Aan de hand van een 2-daagse training coachend leidinggeven leren de deelnemers de basisprincipes van coaching, oefen je met vaardigheden van coachend leiderschap, krijgen je inzicht wanneer het geschikt is om deze vorm van leiderschap in te zetten en hoe je effectief medewerkers motiveren en inspireren.

De training Coachend Leiderschap levert je het volgende op:

Wat is coachend leiderschap? - De definitie

'Coachend leiderschap is erop gericht om medewerkers hun volledige potentieel, kracht en talent te laten gebruiken om te groeien en proactief betere resultaten te bereiken en daarmee direct bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen.'

Coachend leiderschap is gebaseerd op de overtuiging dat medewerkers verantwoordelijkheid willen nemen en de drive hebben om hun eigen ontwikkelingskansen te ontdekken en eigen te maken, in plaats van te worden onderwezen, verteld of een oplossing te krijgen. Deze vorm van leiderschap vereist een andere aanpak en rol van de leidinggevende. 

masterclass Coachend leiderschap

Onderwerpen die tijdens de masterclass Coachende leiderschap  aan bod komen, zijn:

Kosten van de training

De kosten van de training coachend leiderschap bedragen EUR 795,00 (exclusief BTW) per deelnemer. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden door op onderstaande knop te drukken en het formulier in te vullen.

Contact opnemen

 

ACC ICF Coach

ICF

MBTI Stap I

MBTI Stap II

Testimonials

TSVH

Marinda is een fantastische coach en persoon! Ik heb haar op verschillende momenten horen coachen, waarbij ze op een zeer effectieve manier gebruik maakt van de grote gereedschapskist die ze heeft. Ze is een warme en creatieve coach en heeft een uniek vermogen om tegelijkertijd ondersteunend en uitdagend te zijn. Marinda is zeer flexibel in haar coaching en volgt de persoonlijkheden en behoeften van de klanten.

Anja Lindberg - Coach- and Leadershiptrainer, CBT Therapist, CEO Coachutbildning Sverige AB

TSVH

Hudifine

HUDIFINE is een handelsnaam van TSvH B.V.

Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
Telefoon: 085 - 06 09 390
Email: info@hudifine.nl
Kamer van Koophandel: 75664844
BTW nummer: NL860356085B01

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Financieel kader heeft een nieuwe toekomst

Kennismaken