VOOR IEDEREEN DIE DE UITDAGING WILT AANGAAN!

Inzicht helpt je om weer verder te komen. Inzicht krijgen in een bepaalde materie, vraagstuk, situatie, omgeving, persoonlijkheid, motieven, mogelijkheden, ontwikkeling, enzovoort! Het goede nieuws is dat de sleutel tot inzicht in onszelf bevindt.

 

Maar soms heb je iemand nodig die je helpt om het inzicht boven water te krijgen, zodat je weer verder kan. Iemand die je meeneemt om het eens van een andere kant te bekijken, of misschien wel vanuit meerdere kanten, om zo het groter geheel te zien. Iemand die je uitdaagt en ondersteunt, alles met de bedoeling om inzicht te krijgen. Ben jij op zoek naar zo iemand? Dan ben hier bij het juiste adres, want inzicht krijgen, dat is mijn vakgebied! Als coach en trainer en ook als adviseur en consultant. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Neem dan nu contact met mij op.


Het inzicht van één ogenblik is soms evenveel waard als de ervaring van een heel leven.

Oliver Wendell Holmes


COACHING

Bij coaching draait het allemaal om bewustwording en het nemen van de verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Als gecertificeerd en ervaren coach sta ik naast je en gaan we samen de reis aan om jou daar te krijgen waar jij naartoe wilt. Ik help je om je persoonlijke effectiviteit te verhogen, jezelf weer te zijn, te functioneren vanuit je kracht en talenten, een gewaardeerd manager en een echte leider te zijn en de uitdagingen die je baan je geeft met energie en plezier aan te gaan.

 

Ook is er de de mogelijkheid om mij voor team coaching in te huren. Hierbij gaan we op jullie initiatief een team van je finance afdeling creëren. Met het team kijken we naar de samenstelling van het team op basis van de verschillende persoonlijkheden en gedragsvoorkeuren en bepalen we samen de fase waarin het team zich bevindt ten opzichte van het teamontwikkelingsproces. Na het in kaart brengen van deze onderdelen, gaan we aan de slag om de missie, ambitie, doelstellingen, structuren, rollen, verantwoordelijkheden en belanghebbende (stakeholders) van het team te definiëren . Dit alles op een energieke, open en plezierige manier waarbij jij en je team te allen tijde het roer zelf in handen houdt.

 

Coaching ter ondersteuning van ontwikkeling

Veranderingstrajecten, automatisering, digitalisering, robotisering, trainingsprogramma's en ook de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden genereert een enorme ontwikkeling voor de mensen van de boekhouding en controlling. Toch blijkt niet altijd dat de medewerker de ontwikkeling bewust ervaart en/of bewust voor deze ontwikkeling kiest. Begeleiding door middel van coaching zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de persoonlijke effectiviteit van de medewerkers nog sneller en dieper gaat. Diverse onderzoeken tonen aan dat coaching een significant positief effect heeft op de ontwikkeling van de medewerker en de persoonlijke effectiviteit. Het ter beschikking stellen van coaching voor je medewerkers betaalt zich zeker terug. Maak coaching beschikbaar en geef hiermee de mogelijkheid aan je mensen om de verantwoording te nemen over hun eigen ontwikkeling. 


MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator)

De MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator) brengt persoonlijkheidstypes in kaart en creëert een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling en groei. Het biedt een constructief en flexibel kader voor het begrijpen van individuele verschillen en sterke punten. MBTI® helpt je om:

  • Meer over jezelf te weten te komen en te begrijpen hoe je past binnen een raamwerk dat op een positieve en constructieve wijze persoonlijkheidsverschillen beschrijft.
  • Belangrijke verschillen tussen mensen te waarderen en inzicht te krijgen in hoe de verschillende typen complementair kunnen samenwerken.

Enthousiast geworden? Neem dan nu contact met mij op!