TSVH

Coaching voor financials

Effectieve coaching voor financials, accountants en zakelijke professionals

Coaching is gericht op het bewerkstelligen van verandering door te focussen op het definiëren en bereiken van specifieke doelen. Methoden voor coaching zijn vooral oplossingsgericht en stimuleren nieuwe denk- en handelingsstrategieën en is niet of minder probleemgericht. 

finance coaching

Coaching helpt je om je volledige potentieel, kracht en talent te laten gebruiken, om te groeien en actief en met succes betere resultaten te bereiken en daarmee direct bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen. Het gaat erom dat je jezelf niet meer in de weg staat, zodat je kunt leren en presteren op een niveau dat dichter bij je mogelijkheden ligt. Met coaching krijg je inzicht in je krachten en sterke punten, zodat je persoonlijke barrières en grenzen overstijgt en leer hoe je als teamlid effectiever kan functioneren.

 

Bij coaching ligt de nadruk op je taken én op de relatie met jezelf en anderen. In de afgelopen jaren is coaching het middel geworden om te leren omgaan met uitdagingen en snel veranderende (werk)omgevingen. Coaching is kosteneffectief en is geschikt voor medewerkers op alle organisatieniveaus.

Maak Gelijk een Afspraak!

Coaching en de ontwikkeling

Er zijn legio redenen waarom coaching in de werkomgeving zo populair is geworden:

Met coaching kom je verder

Kortom coaching helpt je met omgevingsveranderingen om te gaan, zoals de digitalisering van finance, deze als feit te accepteren en van daaruit jezelf verder te ontwikkelen. 

TSvH biedt individuele coaching, team coaching, training voor het ontwikkelen van vaardigheden in coachend leiderschap en coaching en training aan de hand van Myers Briggs Type Indicator® (MBTI) Persoonlijkheidstypen.

Maak Gelijk een Afspraak!

Bronnen: Het innerlijk spel  van Timothy Gallway, Coaching met NLP van Paul Kerr en Coachen vanuit een veelzijdig perspectief van Robert Dilts

ACC ICF Coach

ICF

MBTI Stap I 

MBTI Stap II

Testimonials

TSVH

Marinda was mijn coach in mijn rol als Business Navigator in de IKEA-winkel waar ik werkte. Voordat we begonnen samen te werken, had ik nooit gedacht dat coaching iets voor mij zou toevoegen. Maar Marinda heeft me, vrij snel eigenlijk, de kracht getoond om mezelf de juiste vragen te stellen en meer bewust te zijn van mijn eigen sterke punten en hoe ik ze bewust vaker kan gebruiken. De coachingssessies met Marinda hebben me nuttige inzichten en hulpmiddelen gegeven voor zowel mijn beroep als privé-leven.

Bas van Doremalen - Financial Controller 

TSVH

 

TSvH Finance Consultancy & Coaching

Tel: 06-11397309
info@tsvh.nl
2e Exloërmond, Drenthe
Kamer van Koophandel 27261473
BTW nummer: NL1353.03.941.B.02

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Passie voor de transformatie van finance én financials op weg naar Digital Finance.

kennismaken