Voor iedereen die de uitdaging wilt aangaan!

Inzicht helpt je om weer verder te komen. Inzicht krijgen in een bepaalde materie, vraagstuk, situatie, omgeving, persoonlijkheid, motieven, mogelijkheden, ontwikkeling, enzovoort! Het goede nieuws is dat de sleutel tot inzicht in onszelf bevindt.

 

Maar soms heb je iemand nodig die je helpt om het inzicht boven water te krijgen, zodat je weer verder kan. Iemand die je meeneemt om het eens van een andere kant te bekijken, of misschien wel vanuit meerdere kanten, om zo het groter geheel te zien. Iemand die je uitdaagt en ondersteunt, alles met de bedoeling om inzicht te krijgen. Ben jij op zoek naar zo iemand? Dan ben hier bij het juiste adres, want inzicht krijgen, dat is mijn vakgebied! Als coach en trainer en ook als adviseur. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Neem dan nu contact met mij op.


Het inzicht van één ogenblik is soms evenveel waard als de ervaring van een heel leven.

Oliver Wendell Holmes


Personal coaching

Bij coaching draait het allemaal om bewustwording en het nemen van de verantwoordelijkheid voor de eigen ontwikkeling. De gecertificeerd en ervaren coach van TSvH staat naast je en samen gaan jullie de reis aan om daar te komen waar jij naartoe wilt. De coach helpt je om je persoonlijke effectiviteit te verhogen, jezelf weer te zijn, te functioneren vanuit je kracht en talenten, een gewaardeerd manager en een echte leider te zijn en de uitdagingen die je baan je geeft met energie en plezier aan te gaan.

 

Ook is er de mogelijkheid om TSvH voor team coaching in te huren. Het doel van team coaching is om teamleden de mogelijkheid te bieden om op een leuke en ontspannen manier meer over zichzelf en anderen te ontdekken, het team te versterken en een werkomgeving te creëren waarin elk teamlid succesvol is omdat ze zich welkom, gerespecteerd, ondersteund en gewaardeerd voelen. Samen met het team kijkt de coach naar de samenstelling van het team op basis van de verschillende persoonlijkheden en gedragsvoorkeuren. Na het in kaart brengen van deze onderdelen, gaan het team aan de slag om de missie, ambitie, doelstellingen, structuren, rollen, verantwoordelijkheden en belanghebbende (stakeholders) van het team te definiëren. Dit alles op een energieke, open en plezierige manier waarbij het team te allen tijde het roer zelf in handen houdt.

 

Coaching ter ondersteuning van ontwikkeling

Veranderingstrajecten, automatisering, digitalisering, robotisering, blockchain genereren allemaal ontwikkelingsmogelijkheden voor de medewerkers. Toch blijkt niet altijd dat de medewerker de ontwikkeling bewust ervaart en/of bewust voor deze ontwikkeling kiest. Begeleiding door middel van coaching zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de persoonlijke effectiviteit van de medewerkers nog sneller en dieper gaat. Diverse onderzoeken tonen aan dat coaching een significant positief effect heeft op de ontwikkeling van de medewerker en de persoonlijke effectiviteit. Het ter beschikking stellen van coaching voor medewerkers betaalt zich zeker terug. Maak coaching beschikbaar en geef hiermee demogelijkheid aan de mensen om de verantwoording te nemen over hun eigenontwikkeling.


Inzicht in wie je bent!

Een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling

De MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator) brengt persoonlijkheidstypes in kaart en creëert een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling en groei. Het biedt een constructief en flexibel kader voor het begrijpen van individuele verschillen en sterke punten. De MBTI® is het meest bekende persoonlijkheidsinstrument ter wereld.

 

MBTI® is veel meer dan alleen een persoonlijkheidsvragenlijst. MBTI® Stap I en Stap II bieden een constructief, flexibel kader dat toegepast kan worden voor diverse vraagstukken op het gebied van menselijke interactie en persoonlijke ontwikkeling. Het MBTI®-profiel laat zien hoe een individu omgaat met de wereld om zich heen en geeft inzicht in zijn/haar motivatie en de motivatie van anderen. Dit biedt een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling en groei, wat ten grondslag ligt van een betere persoonlijke effectiviteit.

 

MBTI® Stap I bepaalt iemands persoonlijkheidstype, opgebouwd uit vier basisvoorkeuren en geeft op een positieve manier inzicht in jezelf en in anderen.

MBTI® Stap II is een verdieping van de Stap I voorkeuren en geeft inzicht in de unieke manier waarop een individu zijn/haar persoonlijkheidstype uit.

 

MBTI® helpt u om:

- Meer over jezelf te weten te komen en te begrijpen hoe je past binnen een raamwerk dat op een positieve en constructieve wijze persoonlijkheidsverschillen beschrijft.

- Belangrijke verschillen tussen mensen te waarderen en inzicht te krijgen in hoe de verschillende typen complementair kunnen samenwerken.

Enthousiast geworden? Neem dan nu contact met ons op!