logo tsvh

Coaching voor de financial van de toekomst

In de praktijk brengen

Een verandering is pas kansrijk als mensen die een plaats kunnen geven in hun eigen wereld. Je medewerkers kunnen een idee op verschillende manieren aanvaarden, passend bij hun eigen beleving. Laat ze dus vooral zelf ontdekken hoe een verandering voor hen kans van slagen heeft. 

Kies je favoriete knoppen. Om hun waarde als financial-nieuwe-stijl aan te tonen, zullen medewerkers moeten draaien. Welke vaardigheden hebben zij van nature al? Welke vinden zij aantrekkelijk om te ontwikkelen? Zij draaien aan hun eigen knoppen en kunnen het volume hoog of laag zetten. Ieder bedient zijn eigen mengpaneel. Presentatie, samenwerking, scenarioplanning en procesmanagement zijn slechts vier voorbeelden van vaardigheden die meer nadruk kunnen krijgen. Een medewerker hoeft niet alles in zijn pakket te hebben. Ontdekken waar je talenten liggen, daar gaat het om.

Maak Gelijk een Afspraak!

finance coaching

De metamorfose van de financial: transitie of transformatie?

Bij digital finance hebben we te maken met een transformatie: een verandering op identiteitsniveau. Denk aan een chauffeur die machinist wordt. Dat is veel meer dan een transitie, waarbij een chauffeur zijn diesel inruilt voor een elektrische auto. Bij een transformatie gaat het om nieuwe verantwoordelijkheden, nieuwe contacten en een nieuwe beroepshouding. De nieuwe verschijningsvorm van de financial is deels nog onbekend. Hudifine maakt zich sterk om daar met elkaar vorm aan te geven: proactief handelen in plaats van reactief afwachten! We bereiden elkaar voor op de toekomst en we geven die samen vorm.

4e industriële groei

Het begrip revolutie doet denken aan een totale verandering die meestal op een gewelddadige manier tot stand komt. Zo zien wij de vierde industriële revolutie niet. Vandaar dat Hudifine liever spreekt over de vierde industriële. Industrie 4.0 leidt tot een verhoogde productiviteit en winstgevendheid. Deze zal stap  voor stap plaatsvinden. We gaan toe naar slimme fabrieken die meer produceren met minder grondstoffen en minder energie. Systemen kunnen zelfdiagnoses uitvoeren en zichzelf analyseren en optimaliseren. Het belang van data neemt sterk toe. Het definiëren van nieuwe behoeften en analyseren van gegevens, alsmede het leveren van heldere rapportages is doorslaggevend voor succes. De financial-nieuwestijl voelt zich hierbij als een vis in het water.

coaching voor financials

Human Digital Finance

En we dagen jouw medewerkers uit én ondersteunen ze om de digitale transformatie en Digital Finance te omarmen, zichzelf opnieuw uit te vinden, te herijken en aan te passen aan het nieuwe normaal van Finance. Wij geloven in de intrinsieke kracht en weerbaarheid van je mensen en vanuit deze overtuiging begeleiden wij hen om de ontwikkelingen in Finance te omarmen en zichzelf verder te ontwikkelen en hun duurzame inzetbaarheid en employability te vergroten.

Maak Gelijk een Afspraak!

ACC ICF Coach

ICF

MBTI Stap I 

MBTI Stap II

Testimonials

TSVH

Marinda was mijn coach in mijn rol als Business Navigator in de IKEA-winkel waar ik werkte. Voordat we begonnen samen te werken, had ik nooit gedacht dat coaching iets voor mij zou toevoegen. Maar Marinda heeft me, vrij snel eigenlijk, de kracht getoond om mezelf de juiste vragen te stellen en meer bewust te zijn van mijn eigen sterke punten en hoe ik ze bewust vaker kan gebruiken. De coachingssessies met Marinda hebben me nuttige inzichten en hulpmiddelen gegeven voor zowel mijn beroep als privé-leven.

Bas van Doremalen - Financial Controller 

TSVH

 

Hudifine

HUDIFINE is een handelsnaam van TSvH B.V.

Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
Telefoon: 085 - 06 09 390
Email: info@hudifine.nl
Kamer van Koophandel: 75664844
BTW nummer: NL860356085B01

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Financieel kader heeft een nieuwe toekomst

Kennismaken