TSVH

Coaching on the job voor Accounting professionals

Effectieve coaching voor Accounting professionals en Accountants

Ben jij actief als financial en wil jij jouw persoonlijk leiderschap vergroten? Of wil jij overtuigender kunnen communiceren? De coaching van TSvH is gericht op het bewerkstelligen van verandering door te focussen op het definiëren en bereiken van specifieke doelen van financials. Methoden voor coaching zijn voornamelijk oplossingsgericht en stimuleren nieuwe denk- en handelingsstrategieën. De coaching van TSvH is erg nuttig voor professionals in de Accounting en finance sector. Ze vinden veelal on the job plaats maar natuurlijk passen we het coaching plan aan jouw voorkeuren aan. 

finance coaching

Wat houdt de coaching van TSvH in?

Coaching helpt jou om je volledige potentieel, kracht en talent te laten gebruiken, om te groeien en actief en met succes betere resultaten te bereiken en daarmee direct bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen. Het gaat erom dat je jezelf niet meer in de weg staat, zodat je kunt leren en presteren op een niveau dat dichter bij je mogelijkheden ligt. Met coaching krijg je inzicht in je krachten en sterke punten. Je overstijgt je persoonlijke barrières en grenzen en leert hoe je als teamlid effectiever kunt functioneren. Dit wordt onder andere met hulp van de MBTI test gedaan.

Bij coaching ligt de nadruk op jouw taken én de relatie met jezelf en anderen/collega’s. Middels de coaching leer je als financial verantwoordelijkheid te nemen, proactief te zijn, oplossingsgericht te denken en effectief te communiceren. In de afgelopen jaren zijn deze punten steeds belangrijker geworden, vanwege de snel veranderende werkomgeving. Denk hierbij aan digitalisering van accounting. Coaching is het geschikte middel geworden om te leren omgaan met deze uitdagingen en snel veranderende (werk)omgevingen. Coaching is kosteneffectief en zeer geschikt voor onder andere finance proces managers en finance interims. Ook is het coaching plan van TSvH uitermate geschikt voor leidinggevenden in de finance sector.

Maak Gelijk een Afspraak!

Waarom is coaching voor Accounting professionals en Accountants belangrijk?

Er zijn veel redenen waarom coaching on the job zo populair is geworden:

coaching voor financials

De voordelen van coaching in Accounting

Kortom, coaching helpt je met omgevingsveranderingen om te gaan, zoals de digitalisering van Accounting als feit te accepteren en van daaruit jezelf verder te ontwikkelen. 

TSvH biedt individuele coaching, team coaching, training voor het ontwikkelen van vaardigheden in coachend leiderschap en coaching en training aan Accounting professionals en Accountants. Dit wordt aan de hand van Myers Briggs Type Indicator® (MBTI) Persoonlijkheidstypen gedaan.

Maak Gelijk een Afspraak!

Bronnen: Het innerlijk spel  van Timothy Gallway, Coaching met NLP van Paul Kerr en Coachen vanuit een veelzijdig perspectief van Robert Dilts

ACC ICF Coach

ICF

MBTI Stap I 

MBTI Stap II

Testimonials

TSVH

Marinda was mijn coach in mijn rol als Business Navigator in de IKEA-winkel waar ik werkte. Voordat we begonnen samen te werken, had ik nooit gedacht dat coaching iets voor mij zou toevoegen. Maar Marinda heeft me, vrij snel eigenlijk, de kracht getoond om mezelf de juiste vragen te stellen en meer bewust te zijn van mijn eigen sterke punten en hoe ik ze bewust vaker kan gebruiken. De coachingssessies met Marinda hebben me nuttige inzichten en hulpmiddelen gegeven voor zowel mijn beroep als privé-leven.

Bas van Doremalen - Financial Controller 

TSVH

 

TSvH Finance Consultancy & Coaching

Tel: 06-11397309
info@tsvh.nl
2e Exloërmond, Drenthe
Kamer van Koophandel 27261473
BTW nummer: NL1353.03.941.B.02

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Passie voor de ontwikkeling van Accounting professionals!

kennismaken