TSVH

Human Digital Finance Coaching

Transformatieleiderschap

Leidinggeven aan de digitale transformatie en Digital Finance vraagt een andere benadering en is een vakgebied in opkomst en in ontwikkeling: transformatieleiderschap

Bij transformatieleiderschap leid je op het bewuste én het onbewuste niveau. Geef je ruimte aan je zelf en aan je mensen om bewust te worden van het eigen onbewuste. Schakel je de medewerkers in en maak je gebruik van hun krachten, weerbaarheid en talenten. Als transformatieleider sta je open voor nieuwe ontwikkelingen, pas je oude en lang geleden aangeleerde overtuigingen en managementtechnieken aan en sommige gebruik je zelfs niet meer en laat je los. Makkelijk gezegd....

Maak Gelijk een Afspraak!

finance coaching

Leidinggeven aan de digitale transformatie

Leidinggeven aan de digitale transformatie en Digital Finance is dus nogal wat. Zomaar een paar voorbeeldvragen waarmee je naar onze coaches kunt gaan.

TSvH werkt met internationaal gecertificeerde coaches en is gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van leiders en medewerkers in tijden van digitale transformatie en Digital Finance vanuit de systemische benadering. Bij ons kan je altijd met je vragen terecht. Wij staan naast je en laten je zelf het antwoord op je vragen ontdekken. Coaching van TSvH daagt jou als leider van de digitale transformatie en Digital Finance uit om jezelf te ontwikkelen in het nieuwe transformatieleiderschap.

coaching voor financials

Human Digital Finance

En we dagen jouw medewerkers uit én ondersteunen ze om de digitale transformatie en Digital Finance te omarmen, zichzelf opnieuw uit te vinden, te herijken en aan te passen aan het nieuwe normaal van Finance. Wij geloven in de intrinsieke kracht en weerbaarheid van je mensen en vanuit deze overtuiging begeleiden wij hen om de ontwikkelingen in Finance te omarmen en zichzelf verder te ontwikkelen en hun duurzame inzetbaarheid en employability te vergroten.

TSvH biedt individuele coaching, team coaching en training aan voor het ontwikkelen van transformatieleiderschap en coachende vaardigheden. Dit wordt onder andere aan de hand van Myers Briggs Type Indicator® (MBTI) Persoonlijkheidstypen gedaan.

Maak Gelijk een Afspraak!

ACC ICF Coach

ICF

MBTI Stap I 

MBTI Stap II

Testimonials

TSVH

Marinda was mijn coach in mijn rol als Business Navigator in de IKEA-winkel waar ik werkte. Voordat we begonnen samen te werken, had ik nooit gedacht dat coaching iets voor mij zou toevoegen. Maar Marinda heeft me, vrij snel eigenlijk, de kracht getoond om mezelf de juiste vragen te stellen en meer bewust te zijn van mijn eigen sterke punten en hoe ik ze bewust vaker kan gebruiken. De coachingssessies met Marinda hebben me nuttige inzichten en hulpmiddelen gegeven voor zowel mijn beroep als privé-leven.

Bas van Doremalen - Financial Controller 

TSVH

 

transparant logo training coaching zonder tekst

TSvH BV
Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
Telefoon: 06-11 37 93 09
Email: info@tsvh.nl
Kamer van Koophandel: 75664844
BTW nummer: NL860356085B01

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Maak van de digitale transformatie en Digital Finance jouw persoonlijk succesverhaal

Kennismaken