tsvh blauw

Groei, ontwikkeling en geluk

Wat houdt je tegen?

Zit het tegen en kom je maar niet verder? Zit je vast en lijkt het wel of je door iets wordt tegengewerkt? Begin je aan jezelf te twijfelen of je het wel kunt? Of loop je tegen jezelf aan en zie je niet hoe je verder kunt komen? 

Dan ben je bij TSvH Professional Coaching aan het juiste adres. Met onze Professional Coaching methode ervaar je het potentieel, kracht en energie van jouw onbewust én bewust persoonlijk leiderschap. Hiermee boor je je eigen krachtbronnen aan, ontdek je nieuwe perspectieven, vind je antwoorden en oplossingen en ontplooi je daarmee je potentieel. Creëer je weer beweging en maak je de weg vrij voor groei, ontwikkeling en geluk.

Kennismaken

afbeelding internet

Beweging creëren

Leer jezelf kennen en ervaar hoe je vanuit je eigen kracht problemen en obstakels kunt overwinnen. Wanneer je het overwinnen van je problemen, obstakels en belemmering aangrijpt om jezelf beter te leren kennen, dan creëer je weer beweging en bereik je succes en geluk.

Coaching met impact

De Professional Coaching methode is gebaseerd op de mindset en filosofie dat het samenbrengen van je onbewuste met je bewuste de grootste impact heeft op jouw groei en ontwikkeling. Marinda van Harskamp is gecertificeerd Professional Coach Practitioner en is daarmee voor jou de juiste coachingpartner, die met je samenwerkt om inzicht te krijgen in de obstakels en belemmeringen op je pad, je eigen krachtbronnen, nieuwe perspectieven, antwoorden en oplossingen en je potentieel. Met dit inzicht kan je de problemen overwinnen en de reis van groei en ontwikkeling succesvol voortzetten.

Kom verder 

jump

Werkwijze

Marinda is als Professional Coach Practitioner gecertificeerd conform de standaarden en richtlijnen van de International Coaching Federation (ICF) en biedt daarmee de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard. Marinda heeft veel internationale coachervaring en heeft zich onder andere gespecialiseerd in systemisch coachen. Haar Professional Coaching methode geeft je de tools en inzichten om samen gericht te werken aan het overwinnen van de obstakels en problemen op je pad. Wat houdt je tegen? Dat is de vraag waar het om draait en waar we mee aan de slag gaan.

Opleiding in Professional Coaching

In samenwerking met CoachingSchool Amsterdam biedt TSvH ook opleiding en training in professioneel coachen. De deelnemers zijn veelal leidinggevenden en coaches die hun coachvaardigheden willen uitbreiden. Hiermee richten wij ons zowel op beginnende coaches als op coaches die echt ‘masterful’ willen worden. Daarnaast biedt Marinda ook Mentor Coaching voor coaches die zich willen voorbereiden op de certificering tot Associate Certified Coach (ACC) bij de International Coaching Federation (ICF).

Aan de slag

Wil jij ook weer beweging? Jezelf en de kracht van je onbewuste leren kennen? Obstakels en belemmeringen overwinnen en verder groeien en ontwikkelen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

marindavanharskamp

Maak Gelijk een Afspraak!

 

icf          acc          mbti          mbti

 

 

TSVH

Professional Coaching

 

TSVH

Training in coaching

 

TSVH

Hudifine

 

TSVH

Lezingen

 

Testimonials

TSVH

Marinda is a fantastic coach and person! I have heard her coach at several occations, using the big tool-box she has in a very effective way. She is a warm and creative coach and has an unique ability to be supportive and challenging at the same time. Marinda is very flexible in her coaching and follows the personalities and needs of the clients.

Anja Lindberg - Coach- and Leadershiptrainer, CBT Therapist, CEO Coachutbildning Sverige AB

TSVH

 

tsvh wit 

TSvH B.V.
Hudifine is handelsnaam van TSvH B.V.
Dokter van Deenweg 208
8025 BK Zwolle
Telefoon: 085 - 06 09 390
Mobiel: 06 - 11 39 73 09
Email: info@tsvh.nl
Kamer van Koophandel: 75664844

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Kom verder en
ontdek jouw
potentieel,
kracht en energie

Contact opnemen