Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling · 27. november 2017
In januari 2005 kwam ik voor een sollicitatiegesprek bij het kantoor in Leiden. Ik kon het niet vinden, want ik verwachtte een groot blauw geel gebouw wat al van ver zichtbaar is. Het bleek echter een klein, onopvallend kantoor en alleen bij de bel was een klein stickertje geplakt met de naam van het bedrijf waar ik kwam solliciteren: IKEA!

Persoonlijke ontwikkeling · 26. oktober 2017
WAUW!!! Dat is mijn gevoel als ik terugkijk op 12,5 fantastische jaren bij IKEA. Het is een waanzinnige reis geweest, zowel persoonlijk als professional. Er is veel gebeurd sinds het moment dat ik in 2005 bij IKEA ben gaan werken. Ik heb over de wereld gereisd, mensen ontmoet, mee gewerkt en vrienden mee geworden op bijna alle continenten.

Persoonlijke ontwikkeling · 09. augustus 2017
Het blijft toch echt altijd heerlijk, die vrije weken in de zomer. Lekker alle tijd om weer tijd met je gezin door te brengen, om tot rust te komen, om afstand van de dagelijkse werkzaamheden te nemen en tegelijk te reflecteren over het afgelopen jaar. Vaak resulteert dit in verschillende goede voornemens om veranderingen in je dagelijkse leven te realiseren. Dus wat heb jij besloten tijdens de vakantie, wat ga jij veranderen zodra je weer terug bent op kantoor?