TSVH

Maak(t) van
Digital Finance
persoonlijke
succesverhalen 

Kennismaken

Digital Finance

De succesvolle transformatie naar Digital Finance kenmerkt zich door een concrete en heldere aanpak voor de transformatie van de organisatie, het optimaliseren en digitaliseren van de processen en het opleiden en trainen van financials. Dat is precies wat we bij TSvH doen; Financieel bestuurders en leiders helpen om van Digital Finance persoonlijke succesverhalen te maken.

Onze diensten zijn daarbij onder andere:

Kennismaken

Het eerste Nederlandse boek over Digital Finance is een feit.
Bestel nu als pre-order.

digital finance

Human Digital Finance

Digital Finance heeft een enorme impact op de werkgelegenheid binnen Finance. Veel handmatig werk verdwijnt en nieuw werk komt daarvoor in de plaats. Aanpassing aan deze nieuwe situatie en het trainen van weerbaarheid, inzicht en bewustzijn van persoonlijke vaardigheden en soft skills is daarbij van doorslaggevend belang. Wij geloven in de intrinsieke kracht en weerbaarheid van mensen en vanuit deze overtuiging begeleiden wij financials om de ontwikkelingen in Finance te omarmen en zichzelf verder te ontwikkelen en hun duurzame inzetbaarheid en employability te vergroten. Wij noemen dat Human Digital Finance.

De toegevoegde waarde van TSvH

Onze diensten zijn maatwerk, persoonlijk, resultaatgericht en uitdagend. Dat is waar we het voor doen en waarmee we onze opdrachten uitvoeren, want wij geloven in de kracht van mensen en in de mogelijkheden die Digital Finance biedt!

Jij wilt toch ook persoonlijke succesverhalen maken van de digitale transformatie van Finance en daarmee werken aan de hightech, toekomstgerichte en veerkrachtige financiële functie? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak Gelijk een Afspraak!

 

TSVH

Heldere en concrete aanpak Digital Finance

 

TSVH

Optimaliseren en digitaliseren financiële processen

 

TSVH

Coachen en trainen Finance leiders en financials

 

TSVH

Ontwikkelen persoonlijk leiderschap en professionele vaardigheden!

 

Testimonials

TSVH

Marinda is een zeer enthousiaste, gepassioneerde en bovenal zeer kundige vrouw. Ze verstaat haar vak als geen ander en krijgt onwijs veel energie om dit te delen met anderen. Tijdens haar tijd bij IKEA heb ik voor het eerst met Marinda samengewerkt als externe financial service partner. Het genoemde enthousiasme was hetgeen mij direct opviel en zeer aanstekelijk werkte. Marinda is een mensenmens en dat is haar sleutel tot succes en heeft haar gebracht waar ze nu staat. In alle opzichten is zij een aanwinst voor elke onderneming of het nu gaat om trainingen of interim posities. 

Gert Oudhof - Medior Consultant Flux Partners​

TSVH

 

TSvH Finance Consultancy & Coaching

Telefoon: 0599-851044
Email: info@tsvh.nl
Kamer van Koophandel: 27261473
BTW nummer: NL1353.03.941.B.02

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Maak ook persoonlijke succesverhalen van Digital Finance

Kennismaken