ADVIES

Wat zijn de gewenste digitalisering van de bedrijfsprocessen, optimalisatie van de organisatie en ontwikkeling van personen en teams? Wij adviseren over de aanpak van het verandertraject en hoe de medewerkers meegaan met de veranderende omgeving en realiteit. Digitalisering als mogelijkheid zien en ervaren en deze te gebruiken voor persoonlijke- en teamontwikkeling. Personen en organisaties hiermee inspireren en verder brengen, dat is ons doel! Omgaan met de menskant van veranderingen.

Omgaan met de menskant van de veranderingen!

Wanneer verandering en ontwikkeling nodig is, dan is het van doorslaggevend belang om de juiste mensen bij elkaar te brengen en oog te hebben voor de zaken die men op het eerste oog niet ziet; inzicht in het onzichtbare! Wij werken vanuit opgedane ervaring en inzichten en ben de persoon waarmee u kunt sparren en advies geeft over hoe de gewenste veranderingen aan te pakken en te realiseren.

 

Overige kenmerken zijn:

• Coach, trainer, adviseur en bedrijfskundige in 1;

• Internationale kennis en ervaring met coaching, training, digitalisering en financiële optimalisatie;

Werkt vanuit persoonlijke talenten en op basis van samenwerking;

• Maakt het onzichtbare zichtbaar en het onbewuste bewust;

• Leuke en effectieve trainingen;

• Werkt met expertise opgedaan bij vooraanstaande multinationals;

• Balans tussen praktijk en theorie.

 

Tijdens een eerste vrijblijvende intake brengen we uw vraagstuk(en) helder in kaart. Op basis van deze intake en de gewenste ondersteuning, ontvangt u een voorstel over hoe kan helpen bij het bereiken van de gestelde doelstellingen.

 

Geen standaard verhaal en 13-in-een-dozijn werkwijze, maar maatwerk met afstemming op wat nodig is om de gestelde doelen te realiseren!