tsvh blauw

Lezingen over groei, ontwikkeling en succes

Wat houdt je tegen? 

Lezingen over Digital Finance, financiële transformatie, groei, ontwikkeling en succes. Ontdek het potentieel, kracht en energie van jezelf en van de organisatie. Ga op weg, bereik doelstellingen en boek succes.

Maak Gelijk een Afspraak!

De lezingen en masterclasses van Marinda van Harskamp zijn gebaseerd op haar geloof in de intrinsieke kracht en weerbaarheid van mensen en haar visie om jezelf altijd uit te dagen en te blijven leren en ontwikkelen. Zorgen dat je zelfstandig bent en altijd je eigen keuzes kunt maken en dat je geen invloed het op de verandering zelf, maar juist wel op hoe je met veranderingen omgaat. 

header img

Actie -> reactie -> interactie

Organiseer je een evenement of bijeenkomst en ben je op zoek naar een spreker die de link tussen persoonlijke groei en ontwikkeling en de financiële transformatie vanuit een verrassend perspectief benadert en hier op een inspirerende en boeiende manier over vertelt? Neem dan nu contact op. 

TSVH

Marinda van Harskamp heeft bij InnovestIT Group de workshop Where IT meets Accounting voor financials en non-financials gegeven. InnovestIT Group is het moederbedrijf van ICreative, Easy Systems, Coforce en Diesis. Deze vier bedrijven houden zich allen bezig met financiële bedrijfssoftware en hebben een groot aantal technische mensen in dienst. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze technische collega’s, naast technische kennis ook meer kennis van accounting krijgen is voor deze workshop gekozen. In deze workshop is in een praktische en toepasbare uitleg het geheel van accounting voorbij gekomen. Marinda deed dit op een enthousiaste en inspireerde manier.

Vincent Wouters – Directeur ICreative

TSVH

tsvh wit 

TSvH B.V.
Hudifine is handelsnaam van TSvH B.V.
Dokter van Deenweg 208
8025 BK Zwolle
Telefoon: 085 - 06 09 390
Mobiel: 06 - 11 39 73 09
Email: info@tsvh.nl
Kamer van Koophandel: 75664844

linked in mailtwitter

Documenten

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookiebeleid

Sitemap

Kom verder en
ontdek jouw
potentieel,
kracht en energie

Contact opnemen